Digital PT

DiggePT

Vad är en digital PT?

En personlig tränare (PT) är någon som hjälper dig att sätta ihop ett träningsprogram som passar för just dig. Och som hjälper dig att sätta upp mål, coachar och peppar dig till att uppnå dem.

På samma sätt som personlig tränare hjälper dig att få ut maximalt av din träning, hjälper en Digital PT dig att få ut största möjliga effekt av din webbplats och din digitala marknadsföring. Hjälper din organisation att sätta upp en strategi och en plan som passar just er och coachar er till att uppnå målen.

Effekten blir att ni snabbt kan gå från ord till handling, att ni lär er under tiden och får en handfast planering som passar just er organisation.

  • Kanske har ni en jättesnygg webbplats men vet inte om den konverterar era besökare till kunder?
  • Eller så arbetar ni i flera olika sociala medier men har ingen riktig plan eller målsättning.
  • Kanske säljer ni till och med via er hemsida men behöver bli bättre på att driva trafik och synas på webben?

Då är en Digital PT genvägen till bättre effekt!

Så här funkar det:

  1. En nulägesanalys visar vart ni står och vilken potential som finns som ni inte utnyttjar i nuläget
  2. Tillsammans sätter vi upp en långsiktig målsättning och några viktiga delmål
  3. Din Digitala PT lägger sedan upp en plan för hur ni ska arbeta och vad ni ska prioritera först
  4. Sedan är det dags att börja jobba efter planen. Här kan ni välja mellan att själva med hjälp av utbildning och coachning jobba vidare, eller få en handgriplig hjälp av Digitalisera med att lägga upp kampanjer, jobba med sociala medier eller vad det nu kan vara. Extra bra om ni vill komma till resultat snabbt.
  5. Med jämna mellanrum träffar ni er Digitala PT för att stämma av hur det går, få hjälp att tackla utmaningar och bolla idéer. Och så peppning och energi för att orka vidare mot nästa mål förstås.

Resultatet blir en bättre webbplats som stöttar era affärsmål på ett konkret sätt, en effektivare kommunikation som dessutom är mätbar och en ständigt växande kunskap om digital marknadsföring.

Vill du veta mer om hur en Digital PT kan hjälpa din verksamhet? Kontakta oss